I kind of love people.

Har haft en vecka som egentligen inte alls varit hektisk, men ändå har den slitit mer på mig än det mesta. Samtidigt har den innehållit några saker jag är otroligt tacksam för.

Anyway, hade tänkt lägga upp lite bilder från lägret 🙂 Måste bara säga att bättre ledarteam får man nog leta efter. Jag är så glad att jag har fått vara en del av det! Underbart läger med en massor av barn och underbara ledare. En underbar helg alltså. Jag älskar människor. Att få umgås och jobba tillsammans.

Barnen skulle lösa ett mysterium under helgen. Några konstiga typer har varit på Grantorp och vi skulle ta reda på vem. Det visade sig vara allas våra Sture och Stina som letade efter en skatt som var gömd på Grantorp. Skatten visade sig vara en massa pennin som inte är värda just nånting nuförtiden. Men de hade också hittat en annan skatt, som är ovärderlig och som aldrig ändras. Den skatten är Jesus 🙂

Under helgen har vi tävlat, haft spårning i mörker och regn, tävlat lite mer, ätit god mat, skrattat, härjat och hunnit lugna oss en liten stund där i nåt skede.

Här är långt ifrån alla bilder jag tänkte lägga upp men resten kommer kanske senare.

Säger det igen, ett av världens bästa läger.

Vet inte om bildtexterna syns, om inte så tror jag inte ni lider så mycket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s