Ledighet är bäst

Har nu firat jul så det räcker. Det har varit så bra! Har nyss kommit hem från Borgå där jag har umgåtts med släktingar. Farföräldrar och kusinfamiljer, inkl. finaste gudsonen ❤

Snart ska jag bege mig mot Ekenäs och se Hobbiten för andra gången (jag blev tillfrågad, och ska samtidigt träffa lite österbotten-folk) 🙂 Vilket kanske låter lite nördigt men nu får jag åtminståne en bättre bild av hur filmen faktiskt är. Och ja, jag tänker jämföra med boken hela tiden. Igen.

Imorgon är det Hangö som gäller. Förlåt mig, men: Suck. Har inte alls lust att fara nånstans alls. Speciellt inte när jag ska bli där ända till 2.1. Midvinterveckan. En jättebra grej som alltid brukar vara bästa avslutningen på året. I år är mina förväntningar så låga så jag nästan överväger att fara dit, hänga upp trädet och sen fara hem igen. Undrar hur jag över huvudtaget ska få till någon packning. Hjälp.

Jag älskar att vara ledig. Även om jag sällan är bra på det. Men nu har jag ju några nya böcker i min samling så detta jullov skulle jag helst vilja spendera läsandes de böckerna. Med en kopp glögg eller te i handen. I soffan, under en filt. Bara vara. Tur att min skola börjar först 7.1. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s