Snart är det slut.

20140508-155018.jpg
Har givit bort husnyckel nummer ett och välkomnat ersättaren till min nyckelknippa. Min familj har alltså flyttat nu, jej! Har spenderat en del tid i det nya huset och där är KAOS! Men så väldigt fint! Vi har en ö mitt i köket, love love love! Så anyway, satt i soffan en dag och fållade mitt slutarbete, med maskinen på soffbordet. Hah.
Mitt slutarbete är nästan färdigt nu. HURRAA OCH APPLÅDER! Klänningen sitter på sin docka (som för övrigt inte alls passar) och imorgon ska jag sätta igång med presentationen. Två skoldagar har jag på mig. Hjälp. Men vi satsar på att komma igenom, och det lyckas nog!

Vad har jag gjort då. Heh.. En brudklänning. Hupsis. Jag som bestämde redan på ettan att jag inte skulle sy en sådan. Så kan det gå. Egentligen vet jag inte riktigt hur det kom till det. Det bara blev så. Men jag är nöjd! For hem till min Ekenäs-familj (kan man faktiskt älska någon så mycket??) och visade upp mig i den. Den lilla storasystern viskar något till sin mamma: ”Hon kan ha den sen när hon gifter sig” följt av det sötaste fnittret som bara små flickor kan. Och ljuset i ögonen.

Jag gifter mig nog aldrig i den klänningen. Den är inte fin nog. Mina krav är för höga. Men jag ska kanske modifiera den lite. Ge den färg. Eller så sparar jag den som den är, kanske någon annan vill ha den. Kanske.

Snart är skolan slut. Yess! Men det betyder också att maj snart är slut och då flyttar jag från Ekenäs. Tillbaka till Karis. Jag gillar inte blandade känslor. Min ”extra-pappa” säger hela tiden hur de ska sakna mig och hur tråkigt det är att jag far iväg. Det får mig att vilja strunta i Karis och bo hos dem hela sommaren och aldrig gå någonstans. Aldrig har jag kännt mig så välkommen som när jag stiger innanför deras dörr.

Men vilken tur att alla relationer inte är beroende av geografin 🙂

Det blir nog bra det här hörni. En sak i taget bara, och så lär det nog visa sig att sommaren blir fantastisk ändå. Full av skoj och förväntan. Spänning. Vad ska hända nu? Hur ska detta sluta? Den spännande fortsättningen får du se… Ja, nån gång 😀

20140508-224714.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s