Tyghus och en glad dag

20130812-122533.jpg
Design: Kajsa Wikman

Ni vet den där känslan då allt bara känns väldigt bra och det verkar som att saker börjar hitta sina rätta platser och du bara har flyt. Så känner jag mig idag.

Städade ur mitt rum i Karis igår och fick slängt allt skräp jag samlat på mig under dessa 18 år. Det var en del. Sedan tog jag med mig resten av mina kläder och annat smått och trevligt, hem till Ekenäs. Jag fattar fortfarande inte att jag bor här! Idag ska jag göra flyttanmälan och sedan skicka iväg ansökan om studie- och bostadsstöd. Jag känner mig märkligt positiv till det. Har också skickat iväg en jobb-ansökan, sådär på riktigt. Vuxenpoäng!

Idag är en sån dag då jag på fullaste allvar tror att allt löser sig nu. Att jag får det stöd jag behöver från Kela. Att jag får ett jobb, vilket jag behöver. Att det nya läsåret blir bäst och att mitt slutarbete blir awesome. Att jag nästa höst skall vara på exakt rätt ställe och att mina drömmar slår in. Och så tror jag också att om det inte går som jag tänkt och hoppats, så löser det sig ändå. Det blir perfekt ändå. Varför? Därför att jag har en Gud som tar hand om mig. Någon som ser till att jag har det jag behöver, när jag behöver det.

Jag önskar att dagar som denna skulle komma lite oftare. När man är en känslomänniska så håller detta sällan länge.

Det är nu man ska ta vara på allt, så att när de jobbiga dagarna kommer så har man något att luta på. Om det nu sen bara är ett litet hus av tyg.

En reaktion på ”Tyghus och en glad dag

  1. Lovisa :3 skriver:

    Älska dessa stunder av ren lycka!
    Tyvärr håller de i sig knappt några minuter
    Men de minuterna är värda att leva för! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s