Glädjeämnen

Först tycker jag ni ska läsa denna jättefina recension i HBL!

Nu när ni har läst den kan jag berätta om andra glädjeämnen jag har idag. Idag är det fredag. Det är alltid roligt. Fredag betyder ingen föreställning så jag kan ta en liten paus och göra precis vad jag vill hela dagen. Eller, dagarna är ju alltid lediga, det är denna kväll jag har ledig idag också. Inte bara dagen.

MEN idag är ingen vanlig dag. Hehe. Ska dra mina tre bästa vänner med mig ut till holmen ikväll! Tjohoo. Egentligen är det bara ett trick från min sida för att få dem med på lördagens föreställning 😉 Nånej, skoja bara! Fast de kommer nog och tittar på lördagen.

 

På tal om att träffa folk, gissa vem som kommer och hälsar på mig nästa vecka! Världens bästa Amanda! Jeejee! Megalike för det!

Flera glädjeämnen? Massor. Men orka rabbla upp alla. Det mesta är ju sånt som finns varje dag. Som att det är fint väder ute. Det är sommarlov. Frank Sinatra sjunger i mina högtalare ”…P.S. I love you…”. Livet är fint. Jag vet att det är en överanvänd kliché, ändå säger jag det: Önskar jag kunde stanna tiden en stund och bara se på allt. Men det kan jag inte. Det bästa man kan göra är att ta vara på stunden och minnas den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s