En slö dag som denna (eller random inlägg)

Har inlett portfolio-kursen idag. Puh! Det var inte lite information på en gång! Men helt intressant ändå, jag lär ju behöva det jag lär mig. Men som sagt, mycket info! Har redan fyllt min andra mapp. Fast den innehöll redan lite annat från början men ändå 😛 Så nu har jag en mapp som är fylld till bristningsgränsen och en som bara är full. Så snart måste jag nog fara och handla ett helt lager med olika mappar så jag slipper köpa en ny varje gång nånting ska dokumenteras eller liknande. Det här är inte intressant för nån att läsa.

Nånting roligare? Tja, vad finns det att säga? Jag har fått igång mitt fotoprojekt, ska fylla min ”skåpvägg” (=6 skåp bredvid varann som tar upp en hel vägg i mitt rum) bilder som jag har tagit. Så har jag till sist en hel vägg med fina minnen (och så blir mitt rum lite roligare också)! På onsdag har min kör konsert i Tenala, tjohoo! Missade genrepet för att jag var i Jeppis så..hups! Nåh, nog ska det väl gå, kan ju inte bli värre än mitt julfest-uppträdande då en halv vers bara försvann ur mitt huvud 😛

Snart är det mars, då fyller jag 17 och teaterövningarna inleds, äntligen! Can’t wait!

Något annat som är roligt är att vi är inne i den näst sista perioden för i år. Sedan är det bara en period kvar innan sommarlovet! Vad händer riktigt med tiden??

Vad mer? Det är Lifehouse på fredag! Det är kul.

Sen på tal om annat..Jag diggar långa bilresor helt sjuukt mycket! Speciellt då man har bra sällskap, som på vägen ner från Jeppis t.ex. Vad ska man säga? Nice var det! Att bara tala om allt och ingenting. Och ha givande diskussioner. Det tycker jag om. Och nu längtar jag så tillbaks dit att jag vet inte vart jag ska vända mig! 🙂 Nästa chans jag får (och jag hoppas det blir snart) så sticker jag iväg igen.

Jag funderar allvarligt på..Nä, jag ska inte säga. Jag funderar bara allvarligt.

Random bild på mina favorit-chill-passar till allt-skor 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s