Inspiration

Det är nog ordet för denna dag! Har varit på ett meganice missionsmöte i favoritförsamlingen och efter det ungdomarnas planeringsmöte. Som sagt, jag är inspirerad!

På gudstjänsten berättade Benja & Becca om sitt år i Afrika. Så sjukt intressant alltså! Speciellt som jag bara älskar Afrika. Inte för att jag har varit där men av allt man hör om det av folk som har varit där och sånt så kan man ju inte annat. Så många människor som behöver hjälp, som behöver Gud. Hoppas jag får åka dit i framtiden!

Planeringen var också väldigt kul! Vi var inte så många vilket var lite synd men vad gör man? Tänker inte avslöja nåt än men oj så spännande det här ska bli! Vi har redan flera ”små” idéer och några ”större” även om man inte kan jämföra dem med varandra 🙂 Ordet ”inspiration” passar väldigt bra in här också. Mycket som ska planeras och funderas över. Älskar vårt gäng så mycket! Ni är så bäst! Blir det ett spännande år? Absolut. Excited? Haha, man kan inte vara annat.

2 reaktioner på ”Inspiration

  1. ida skriver:

    Och man blir glad och inspirerad av att läsa ditt inlägg! Och nyfiken på att höra vad ni riktigt planera, men det får vi väl höra ingt skede?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s