Glad/STRESSAD!!!!!

Hej! Kom hem från Catch för en halvtimme sen typ (?). Känner mig duktig eftersom jag cyklade båda vägarna och Ida och jag bor i varsin ända av stan! 😀 Ja, som jag sa så hade vi Catch hos Ida. Vi gjord smoothies som va jättegoda och så satt vi större delen av samlingen och var TOTALT oserioösa!! Allvarlit, det finns inga som e mer oseriösa än vi! 😀 Helt bäst!

Ida tala om Kaleb o Josua som blev utsända som spejare tisammans me 10 andra till det land som Gud hadd lova Mose o Israel. Men landet var starkt och mänskligt sett omöjligt för dem att inta, men Kaleb och Josua litade på att Gud var med dem, men det gjorde inte de andra för det så bara mänskligt på saken 😛 Så Gud lät dem vandra 40 år i öknen… Fast sen blev landet nog intaget av Israeliterna så det sluta ju bra 😀

Pointen va att vill jag vara en av de två som litar på att Gud fixar allt oavsett hur det ser ut rätt mänskligt, eller vill jag vara en av de tio som bara ser med mänskliga ögon och som inte litar på att Gud fixar? Ganska lätt att svara på, men att faktist följa det svaret? Nå, den Catchsamlingen gjorde mig glad i alla fall, för jag vet vad jag vill och jag vet att om jag ber att Gud ska hjälpa mig att inte se med bara mänskliga ögon på problemen så kommer Han att hjälpa mig med den saken!!

Den andra saken jag är glad för är för att jag har insett att jag inte behöver stressa för vad jag ska göra efter högstadiet, därför att Gud har allting i sin hand! Jag vet att Han kommer att visa mig i sinom tid vad Han vill 🙂

Om ni int visst d ren så e d skolan som stressar mig totalt! Jag skulle väldigt gärna vilja veta hur man slappnar av, på riktigt! Jag har glömt hur det känns att vara totalt utvilad och pigg!!

Nå det var dagens funderingar 😛 Annars, ja sku önska att ni kommenterar mera!! 😀 Jag älskar kommentarer! 😛

2 reaktioner på ”Glad/STRESSAD!!!!!

  1. ida skriver:

    va kul att höra att du tyckte om Catch!! 😉

    Nu hoppas vi att du hinner vila lite på sommaren, sådär före o efter SC, för de blir ju it direkt en semesterresa. Men bra blir det för det!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s