Jesus i högis :)

Har funderat lite på det. Egentligen var det inte jag som kom på att fundera på det, det var nån annan 🙂

Men allvarligt. Hur skulle Jesus vara om han gick i högstadiet nu? Antagligen skulle alla vilja vara vän med honom. Han är ju bara den bästa vän man nånsin kan ha! Han skulle hänga med alla! Även dom som inte har vänner, nej, speciellt med dom som inte har vänner. Jag tror att skolan skulle kännas mycket mer trivsam, om Jesus skulle vara elev där. Han skulle ju säkert också vara lärarnas favoritelev (inte för att dom får ha några men det har dom!). Jesus skulle ju kunna allt! Typ… Eller vad vet jag? Kanske han skulle vara lite busig, men aldrig gå över gränsen om ni förstår vad jag menar. Antar att de flesta i skolan skulle vara kristna då 🙂 Ja menar, han skulle ju typ berätta om Gud för alla, och leda massor med elever till tro! Och han skulle vara så oskuldsfull, för det är han! Han skulle vara en enorm förebild för alla andra elever.Klart, det skulle ju finnas såna som inte tyckte om honom, men dom går ju inte att úndvika. Förmodligen för att Jesus skulle vara populärast i skolan.

Eller? Kanske han skulle vara utstött, med bara några få vänner? Jag vet inte. Men tänk, vad coolt det skulle vara om Jesus gick i högis tillsammans med oss! Fast..vänta..det gör han!! Du har ju honom med dig varje dag! Jesus är alltid där i skolan med dig, han hjälper dig när du har prov, han är med dig om du är ledsen, arg eller bara ensam. Jesus är det enda ”fusket” som är tillåtet under prov 😉

Men vad tror ni? Hur tror ni det skulle vara om Jesus gick i högstadiet just nu? 🙂

3 reaktioner på ”Jesus i högis :)

  1. Hannah skriver:

    Hm… Jag tror det skulle vara toppen om Jesus gick i vårt högstadie. MEN det är ju det vi som kristna på vår skola ska göra, vi ska låta Jesus verka igenom oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s